RRETH NESH

Kjo kompani e ka nisur aktivitetin që në vitin 1993, për ndërtimin e hotelit 5-katësh, me kapacitet 20 dhoma funksionale, në vend të qetë, në një sipërfaqe prej 4000m², me mjedis gjelbërues- shlodhës,  argëtues  e  me pishinë.

Në vitin 1994 ka filluar aktivitetin e tregëtisë së karburanteve, duke e kthyer pikën e vogël të shtitjes në një qendër moderrne. Me një ambjent të gjerë dhe të sigurt parkimi, me sipërfaqe 14000m².  Si dhe paisur me depozita karburanti të instaluara nën tokë, me masë 1000 tonëshe.

Krahas përsosjes dhe zgjerimit të tregëtisë së karburanteve, në vitin 2002 nisi puna për ngritjen e një qendëre moderrne të shërbimit social, ku hodhi shtat një ndërtesë dykatëshe, projekt i klasit më të lart ndërkombëtarë, me lokale të bollëshme dhe me kushte moderrne pajisiesh,(arredimi), klimatike e pastërtie nga më të rehatshmet. Duke e treguar këtë, pjesëmarrja e gjerë e klientëve, të cilët kalojnë aty çaste çlodhjeje e kënaqësie, përmes një shërbimi të shpejt, korrekt, cilësor e të kulturuar.

Gjatë  të gjithë periudhës së aktivitetit të saj, kompania ka qenë bashkëinvestitore me kompani të shumta në realizimin e projekteve e tenderave që janë zhvilluar në fusha të ndryshme ndërtuese e tregëtie.

Kompania “Euro-petrol” kohët e fundit është angazhuar në fushën e ndërtimit të qendrave turistike, me  projekte nga më moderrnët e cilësorët në bregdet, e konkretisht, në Dhërmi e Sarandë.